Bandcoaching * Lesmethode

Lees meer over onze manier van werken

Bandcoaching voor de beginnende of semi-prof band, combo, big band, vocal group, etc.
Wat houdt bandcoaching in? Jouw band wordt op een professionele manier beoordeeld en er wordt gewerkt aan het beter maken van de musici, het fijnslijpen van samenspel, 'in the pocket' spelen tussen muzikanten, sound van de band, repetitiemethodes,etcJouw bandcoach is een ervaren muzikant met minimaal 20 jaar ervaring in de muziekwereld.
Vraag meer informatie via het contactformulier onderaan de pagina!

Maar niet iedereen wil schitteren op de internationale podia. Er zijn zeer veel mensen die gewoon als hobby of uit interesse muziek willen maken. Of spelen voor hun plezier (of zingen) in een band.

Heb je ervaring op je instrument, weet je waar 'de noten zitten', dan speel (of zing) je al in één les een eenvoudige improvisatie. Na enkele lesmodules ben je een meer ervaren improvisator en kun je over gecompliceerde akkoordenschema's improviseren. De studenten die piano/keyboard of gitaar spelen, leren meteen ook de 'echte' jazz akkoorden (voicings). Bassisten leren natuurlijk walking bass lines.

We gaan eerst in een (gratis*) proefles van 30 minuten inventariseren wat je wensen op muziekgebied zijn. En daar knopen we een op maat gemaakte leerweg aan. Zodat je zo snel mogelijk je muzikaal doel kan bereiken!


* zie de voorwaarden op de tarievenlijst, vraag m aan!

Meer weten? Hier is het contactformulier.